Üdvözöljük alkatrész áruházunkban!

Ez az áruház eszenciája, kivonata egy németországi, több tízezer tételes raktárkészlet adatbázisának. Az adatbázis háztartásigép alkatrészeket, elektronikai alkatrészeket, és híradástechnikai alkatrészeket tartalmaz.

A mi áruházunk (link gyüjteményünk) a kávéfőző alkatrészekre koncentrál. Szakmai ismeretünk segítségével igyekeztünk egy átlátható, könnyen kezelhető alkatrész áruházat létre hozni.

Egy-egy márkát szériákra bontottunk. A szérián belül levő típusok azonos műszaki tartalommal     (váz, főző egység, vízrendszer, daráló, stb. ) rendelkeznek. A különbség a kiadás dátumában (minimális továbbfejlesztés, típushibák kiküszöbölése), a célországok eltérő szabványaiban, előírásaiban, és színben lehet.

Ez a gyüjtemény csak egy ajánlás, melyet az általunk beírt kereső szavak eredményeznek. A "Cikkeresés" ablakban a teljes adatbázisban szabadon kereshet, és rendelhet meg bármilyen alkatrészt.

Külön figyelmet érdemel a "Készülék kereső" ablak is, melyben pontosan kikeresheti az Ön gépénak típusát, és megtekintheti a hozzá tartozó alkatrész listát.

Technikai segítség!  Egyes szériákhoz feltöltöttünk robbantott ábrákat, és cikkszém listát. Ez utóbbi különösen hasznos információkkal szolgál egy-egy alkatrész megkeresésében, azonosításában.